Alleenstaande Ouders

Voor alleenstaande ouders en gescheiden singles met kinderen kan het lastig zijn een goede datingsite te vinden. Om die drempel weg te nemen zijn er sites die gericht zijn op deze doelgroep. Hierdoor halen deze datingsites een hoog slaginspercentage onder alleenstaande ouders.

Beoordeeld: 9.4/10
4.7/5

Nextlove.com is er speciaal voor single ouders en alleenstaanden met kinderen die op zoek zijn naar een nieuwe liefde.

Beoordeeld: 9.5/10
4.8/5

Be2 focust op hoge kwaliteit matches op het gebied van serieuze relaties, met unieke succesgarantie.

Bestaan er datingsites voor alleenstaande ouders?

De juiste datingsite vinden kan soms een hele opgave zijn. Zeker voor alleenstaande ouders en singles met kinderen is er gevoelsmatig vaak een extra drempel om online te gaan daten. Dit terwijl er tegenwoordig datingsites bestaan speciaal gericht op singels met kinderen. Deze gevoelsmatige drempel wordt hierdoor juist omgezet in een plus punt. 

Juist gelijkgestemden die hun leven hebben verrijkt met kinderen kunnen vaak een ontzettend mooie connectie maken. Het slagingspercentage van datingsites voor alleenstaande ouders ligt hoger dan bij andere concepten. Dit doordat deze singels vaak op zoek zijn naar een serieuze relatie en een echte nieuwe partner. Hierdoor ontstaat sneller een mooie match en kan begonnen worden aan een nieuw hoofdstuk in het leven. Omarm als alleenstaande ouder deze mogelijkheid en vindt jouw perfecte match!