Slogan: De niet zomaar een datingsite

Beoordeeld: 9.2/10

Deze score is o.a. gebaseerd op echte ervaringen van gebruikers. Wij gebruiken deze ervaringen voor de beoordeling op onze website.

In 2017 door leden bekroond

Succesverhalen zijn een goede graadmeter voor de kwaliteit van het datingplatform, zo kunnen we jou goed adviseren over het vinden van jouw match.

Hoogwaardige service

Goed bereikbare en kundige klantenservice en betrouwbare voorwaarden zodat jij snel en soepel jouw match kunt vinden.

Plus- en minpunten bij Pepper

Over Pepper

Pepper is een jonge Datingsite met een fris en hip design. Het platform is ingericht om veel te doen met foto’s en afbeeldingen, niet met lange teksten. Er wordt vooral gericht op mensen tussen ongeveer 25 en 40 jaar, binnen die doelgroep is Pepper 1 van de grootste datingsites van Nederland. Begonnen als echte relatie site is Pepper nu ook zeer geschikt voor leuke contacten, flirts, leuke vriendschappen en alles daar tussenin.

Daarnaast heeft Pepper een app waar ze veel aandacht aan besteden. Via de Pepper App zijn vrijwel alle functies ook beschikbaar en goed bruikbaar, dit in tegenstelling tot veel andere datingsites. Doordat je je gratis kunt aanmelden en daarmee ook een goed beeld kunt krijgen van de functionaliteiten is een afweging of een betaald lidmaatschap bij Pepper voor jou de moeite waard is snel gemaakt.

De kosten zijn vergeleken met sommige andere grotere sites ook aan de vriendelijke kant. Het gratis account is overigens onbeperkt te gebruiken. Probeer Pepper dus eens als je op zoek bent naar je grote liefde, maar ook als je vooral zoekt naar een leuk contact. Doordat je op de site snel kunt zien of een profiel bij je past, vanwege de vele foto’s en de overzichtelijke interesses van personen op Pepper.nl, is het snel makkelijk hier jouw perfecte match te vinden!

Doelgroep van Pepper

Veelgestelde vragen

Wat kost Pepper

Bij Pepper begin je automatisch met een gratis lidmaatschap. Dit is daarna om te zetten in een maandelijks abonnement van 1,3, 6 of 12 maanden. De prijzen hierbij zijn als onderstaand:

Maandabonnement voor een bedrag van 25 euro.
Een 3-maanden abonnnement kost 15 euro per maand.
Een abonnement voor 6 maanden kost 9,95 per maand.
Een jaarabonnement is nog iets voordeliger en kost nog 8,50 per maand.

De abonnementen worden allemaal in een eenmalige betaling afgerekend.

Zijn de profielen op Pepper echt?

Alle profielen op Pepper worden handmatig gecontroleerd. Daarnaast worden alleen geheel complete profielen getoond zodat het aanbod optimaal is. Bij het niet compleet invullen van een profiel wordt contact opgenomen om te verzoeken dit compleet te maken. Hieraan is te zien dat op Pepper veel zorg wordt besteed aan het tonen van betrouwbare, complete profielen.

Onze beoordeling van Pepper

Op basis van de ervaringen van gebruikers en de analyse van alle bovenstaande punten krijgt Pepper het cijfer 9,2.
Beoordeeld: 9.2/10
4.6/5

Hoe werkt inschrijven?

Het inschrijven bij Pepper is eenvoudig, het aanmaken van een account gebeurt binnen enkele klikken. Hiermee wordt altijd eerst een gratis account aangemaakt. Daarna kun je rustig kijken of dit wat voor jou is, en dan kan een weloverwogen keuze gemaakt worden of Pepper de site voor jou is om een perfecte match te vinden!