Slogan: De nr. 1 in serieuze relaties

Beoordeeld: 9.8/10

Deze score is o.a. gebaseerd op echte ervaringen van gebruikers. Wij gebruiken deze ervaringen voor de beoordeling op onze website.

38% vindt een nieuwe liefde

Succesverhalen zijn een goede graadmeter voor de kwaliteit van het datingplatform, zo kunnen we jou goed adviseren over het vinden van jouw match.

Hoogwaardige service

Goed bereikbare en kundige klantenservice en betrouwbare voorwaarden zodat jij snel en soepel jouw match kunt vinden.

Plus- en minpunten bij Parship

Over Parship

Parship is 1 van de oudste en grootste datingsites van Nederland. Sinds 2003 is de site actief en richten zij zich op serieuze relaties voor hoger opgeleiden. Hiervoor worden verschillende methodes gebruikt, zoals uitgebreide persoonlijkheidsrapporten en wetenschappelijke matchmaking.

In het Premium membership zit bovendien een contactgarantie verwerkt waardoor je er zeker van kan zijn dat er wordt gericht op kwaliteit. Parship geeft aan dat de profielen op de website allemaal handmatig worden gecontroleerd om betrouwbare profielen te kunnen aanbieden en een goede match te kunnen maken tussen de leden. Meer dan driekwart van de aangemelde leden heeft een HBO of universitaire opleding afgerond. Daardoor is de gemiddelde leeftijd ook hoger dan op andere platforms. Het overgrote merendeel is ouder dan 30 jaar.

Parship kan gratis worden uitgetest via een proefaccount. Hiermee zijn niet alle functies toegankelijk, om bijvoorbeeld onbeperkt berichten te kunnen plaatsen of om op locatie te kunnen zoeken dient een Premium abonnement te worden afgesloten. De maandelijkse kosten zijn hieronder aangegeven, daarnaast kun je met je gratis account tegen meerprijs toch gebruik maken van de uitgebreide persoonlijkheids analyse.

Doelgroep van Parship

Veelgestelde vragen

Wat kost Parship

Naast het gratis lidmaatschap kan bij Parship een Premium abonnement worden afgesloten waarin alle functies toegankelijk worden. Dit kan voor 6,12 of 24 maanden. De maandelijkse kosten hiervoor zijn:

6 maanden Parship Premium kost 79,90 per maand.
12 maanden Parship Premium kost 49,90 per maand.
24 maanden Parship Premium kost 33,90 per maand.

Zijn de profielen op Parship echt?

De profielen op Parship worden stuk voor stuk handmatig gecontroleerd. Hiermee wil Parship garanderen dat deze echt en betrouwbaar zijn. Door de hoge succesgraad en het eigen wetenschappelijke matchmaking systeem is het voor de goede werkzaamheid van de datingsite ook van belang dat de profielen betrouwbaar zijn. Daarnaast is de site aangesloten bij het Thuiswinkelwaarborg om extra zekerheid te bieden.

Onze beoordeling van Parship

Op basis van alle bovenstaande punten, ervaringen van echte gebruikers en analyse van het platform wordt Parship beoordeeld met een 9,8.
Beoordeeld: 9.8/10
4.9/5

Hoe werkt inschrijven?

Het inschrijven bij Parship werkt eenvoudig. Er worden enkele vragen gesteld waarmee een gratis account wordt aangemaakt. Daarmee kun je rondkijken en ontdekken of deze datingsite wat voor jou is. Daarna kun je een uitgebreider, Premium account starten als je verder wilt met alle functionaliteiten van Parship.nl.