Slogan: Datingsite voor singles boven de 50 die dezelfde interesses delen

Beoordeeld: 8.9/10

Deze score is o.a. gebaseerd op echte ervaringen van gebruikers. Wij gebruiken deze ervaringen voor de beoordeling op onze website.

Vele succesverhalen

Succesverhalen zijn een goede graadmeter voor de kwaliteit van het datingplatform, zo kunnen we jou goed adviseren over het vinden van jouw match.

Hoogwaardige service

Goed bereikbare en kundige klantenservice en betrouwbare voorwaarden zodat jij snel en soepel jouw match kunt vinden.

Plus- en minpunten bij Ourtime

Over Ourtime

Ourtime is een datingsite die zich speciaal richt op 50 plussers. Het was voor deze groep vaak lastig om te zoeken naar een nieuwe partner met gelijkgestemde interesses. Ourtime is in dat gat gedoken door een platform te maken voor senioren.

Op deze datingsite is veel ruimte om je verhaal kwijt te kunnen waardoor je een echt maatje kunt vinden waar dit levensverhaal bij past. Hierdoor kun je ook als 50 plusser vrijblijvend op zoek naar een nieuwe partner en een nieuw iemand om je leven mee te delen. Ourtime geeft aan dat ze goed begrijpen welke drempels er genomen moeten worden en wat de benodigde stappen zijn om weer op het datingpad terecht te komen.

Bij Ourtime is geprobeerd de perfecte omgeving te creëren om veilig en vertrouwd en op het eigen tempo op zoek te gaan naar een nieuwe, perfecte match. Als het op een gegeven moment goed voelt om nieuwe mensen te ontmoeten zijn hiervoor ook veel events en activiteiten om in een ongedwongen omgeving te kunnen praten met gelijkgestemde 50plussers.

Doelgroep van Ourtime

Veelgestelde vragen

Wat kost Ourtime

Ourtime kan gratis uitgeprobeerd worden. Om alle functies te kunnen gebruiken dient er een abonnement te worden afgesloten. Dit kan per 1, 3 of 6 maanden. De kosten hiervoor zijn:

Voor 1 maand een bedrag van 24,99 eenmalig
voor 3 maanden is het maandbedrag 16,99
voor een abonnement van een half jaar wordt nog maar 9,99 gerekend per maand.

Zijn de profielen op Ourtime echt?

Ourtime besteed veel aandacht aan het handmatig controleren van de profielen om te zorgen dat er een betrouwbaard beeld ontstaat. Hierdoor kan een goede match worden gemaakt op basis van echte gegevens. Daarnaast wordt er veilig omgegaan met persoonsgegevens.

Onze beoordeling van Ourtime

De ervaringen van echte gebruikers en de uitgebreide analyse van Ourtime leiden tot onze beoordeling van Ourtime met een 8,9.
Beoordeeld: 8.9/10
4.5/5

Hoe werkt inschrijven?

Het inschrijven bij Ourtime is gemakkelijk en snel. Dit kan direct via de homepage binnen enkele klikken. Het aangemaakte account is altijd een gratis account, zodat je rustig kunt kijken of het iets voor jou is. Als je vervolgens gebruik zou willen maken van alle functionaliteiten kun je kiezen voor een betaald abonnement.