Slogan: De nummer 1 datingsite van Nederland. Bekijk direct foto’s van singles. Flirt, chat en vind jouw date!

Beoordeeld: 9.5/10

Deze score is o.a. gebaseerd op echte ervaringen van gebruikers. Wij gebruiken deze ervaringen voor de beoordeling op onze website.

324.000+ Succesverhalen

Succesverhalen zijn een goede graadmeter voor de kwaliteit van het datingplatform, zo kunnen we jou goed adviseren over het vinden van jouw match.

Hoogwaardige service

Goed bereikbare en kundige klantenservice en betrouwbare voorwaarden zodat jij snel en soepel jouw match kunt vinden.

Plus- en minpunten bij Lexa

Over Lexa

Lexa is 1 van de allegrootste datingsites van Nederland. het is een zeer bekende naam in het dating landschap. Lexa focust zich op matchmaking en een uitgebreid scala aan functionaliteiten om jou te helpen een match te vinden.

Na het inschrijven bij Lexa wordt gezocht naar de perfecte kandidaat voor jou. Ook kun je zelf bladeren door profielen, kun je chatten met gebruikers die je interessant vindt, en kun je vele foto’s vinden waarmee je een uiterlijke match kunt zoeken.

Lexa wordt neergezet als een zeer veilige en betrouwbare omgeving, alle profielen worden naar eigen zeggen gecontroleerd zodat deze allemaal echt zijn. Daarbij hebben ze moderators die helpen de site veilig en leuk te houden, zodat je op een prettige manier mensen kunt ontmoeten.

Bij Lexa kun je gratis de functies proberen, en bij het aanmaken van je account worden een aantal persoonlijke vragen gesteld die helpen een goede match te maken met iemand die op zoek is naar jouw profiel. Daarbij wordt de site goed beveiligd zodat al jouw persoonsgegevens zeer serieus worden behandeld.

Doelgroep van Lexa

Veelgestelde vragen

Wat kost Lexa

Een premium membership bij Lexa kan worden afgesloten voor een periode van 1, 3 of 6 maanden:

Het membership van 1 maand kost 24,99 euro.
Het membership van 3 maanden kost 16,99 euro per maand.
Het membership van 6 maanden kost 9.99 euro per maand.

Zijn de profielen op Lexa echt?

Lexa geeft aan dat de profielen stuk voor stuk worden gecontroleerd bij het aanmaken. Tevens biedt de site de mogelijkheid profielen te rapporteren wanneer deze op een verkeerde manier worden gebruikt of op een onprettige manier contact zoeken. Zo probeert Lexa de omgeving veilig en prettig te houden voor jou om je perfecte match te vinden.

Onze beoordeling van Lexa

Op basis van alle criterea en de ervaring van gebruikers beoordelen we Lexa met een 9,5
Beoordeeld: 9.5/10
4.8/5

Hoe werkt inschrijven?

Bij Lexa kun je je eenvoudig inschrijven en worden direct een aantal persoonlijke vragen gesteld om jouw profiel compleet te maken. Kom je er niet helemaal uit? De online coach Lara staat klaar om je een handje te helpen, en anders kun je direct contact opnemen met de klantenservice van Lexa!