Senioren

Online daten als 50 plusser voelt soms intimiderend en het kan zijn dat u niet goed weet waar u moet beginnen. Gelukkig zijn er datingsites beschikbaar speciaal voor senioren en 50plussers waar u gelijkgestemde singles kunt vinden die ook op zoek zijn naar een nieuwe partner. Doordat alle singles op een dergelijke datingsite de nodige levenservaring hebben kan soms veel sneller een perfecte match worden gevonden.

Beoordeeld: 8.9/10
4.5/5
Ourtime is vooral gericht op 50 plus singles die op zoek zijn naar een echte partner. Vind je match gemakkelijk online of tijdens de vele activiteiten die Ourtime organiseert.
Beoordeeld: 8.6/10
4.3/5
Elite dating is een groot dating platform waar meer vrouwen dan mannen zich inschrijven en volgens de statistieken 70% hoger opgeleiden actief zijn.
Beoordeeld: 9.5/10
4.8/5

Be2 focust op hoge kwaliteit matches op het gebied van serieuze relaties, met unieke succesgarantie.

Beoordeeld: 9.1/10
4.6/5

e- Matching is een zeer groot platform voor hoger opgeleiden en serieuze singles op zoek naar een echte relatie.

Beoordeeld: 9.3/10
4.7/5

Dating voor actieve 50-plussers. 50PlusMatch biedt een zeer gebruiksvriendelijk platform voor singles, weduwes/weduwnaren en mensen die gescheiden zijn boven de 50 jaar.

Is online dating wel wat voor mij als 50plusser?

Een datingsite zoeken die bij je past is vaak een hele zoektocht. Daarom is het fijn dat het criterium leeftijd, toch een van de eerste dingen waar u op zoekt, vaak al is gebruikt om een datingsite in te richten specifiek voor senioren/50+. Hierdoor weet u zeker dat een mogelijke match ook iemand is met de nodige levenservaring die op zoek is naar een nieuwe liefde, partner of maatje om het leven vanaf nu mee te delen. 

Datingsites voor 50plussers zijn helemaal niet stoffig of saai, integendeel, maar zij vervullen wel een specifieke behoefte die bijvoorbeeld heel anders is dan bij datingapps voor twintigers. In tegenstelling tot wat men soms denkt is het vinden van een nieuwe liefde op een wat latere leeftijd zeer goed mogelijk en gaat dit soms juist veel gemakkelijker dan op jonge leeftijd omdat u inmiddels heel goed weet wat u zoekt in een metgezel en zelfs mogelijke nieuwe levenspartner. 

Wij raden u bij dating als 50plusser dan ook zeer aan om juist te kiezen voor een datingsite waarop u andere 50plussers vindt die daarmee waarschijnlijk hetzelfde zoeken als u.