Slogan: Dé Datingsite voor hogeropgeleiden!

Beoordeeld: 8.6/10

Deze score is o.a. gebaseerd op echte ervaringen van gebruikers. Wij gebruiken deze ervaringen voor de beoordeling op onze website.

Wekelijks 1500 nieuwe leden

Succesverhalen zijn een goede graadmeter voor de kwaliteit van het datingplatform, zo kunnen we jou goed adviseren over het vinden van jouw match.

Hoogwaardige service

Goed bereikbare en kundige klantenservice en betrouwbare voorwaarden zodat jij snel en soepel jouw match kunt vinden.

Plus- en minpunten bij EliteDating

Over EliteDating

EliteDating is een platform dat zich speciaal richt op hoger opgeleiden van 30+. Die doelgroep is vaak op zoek naar een serieuze relatie en door speciale matchmaking voor dit doeleinde probeert EliteDating dat te bereiken. Ze geven aan hiermee een zeer hoog slaginspercentage te behalen. De matches worden gemaakt op basis van levensstijl en voorkeuren die worden aangegeven in de vragenlijst die wordt ingevuld bij het aanmaken van een account.

Omdat meer dan 70% van de leden een universitaire opleiding heeft genoten geven zij aan dat na een match de kans heel groot is dat deze slaagt, omdat alle singles op EliteDating op zoek zijn naar een serieuze relatie en een geschikte partner.

De werkwijze is iets anders dan andere datingsites. In principe scroll je niet zelf door de profielen maar zorgt EliteDating elke dag voor een aanbod van 3 tot 7 matches op basis van jouw voorkeuren. Hiermee is de kans bijzonder groot dat er op een gegeven dag een single tussen zit die jouw perfecte match is. De uitslagen van de matching zijn inzichtelijk, hierdoor kun je zien welke van jouw voorkeuren zorgen voor bepaalde matches. Deze zijn ook altijd weer te wijzigen, als je toch denkt dat een verandering in je profiel kan leiden tot betere matches voor jou. De vijf facetten van je persoonlijkheid staan hierbij centraal.

Doelgroep van EliteDating

Veelgestelde vragen

Wat kost EliteDating

EliteDating is met een gratis account uit te testen. Hiermee kun je nog geen foto’s bekijken. Als je graag EliteDating met al zijn functionaliteiten wil gebruiken kan een betaald abonnement worden afgesloten. De kosten zijn:

Voor een abonnement van 3 maanden 59,90 per maand.
Een halfjaar abonnement kost 44,90 per maand.
Voor een abonnement van een jaar bedraagt de maandprijs 34,90.

Zijn de profielen op EliteDating echt?

Bij het inschrijven wordt een uitgebreide vragenlijst, persoonlijkheidstest en foto’s aangeleverd. Pas als de profielen compleet zijn worden deze eerst handmatig gecontroleerd en daarna pas getoond op EliteDating. Hiermee geven zij aan de betrouwbaarheid van de profielen te waarborgen.

Onze beoordeling van EliteDating

De ervaringen van gebruikers en de analyse van bovenstaande punten leiden tot ons oordeel van 8,6voor EliteDating.
Beoordeeld: 8.6/10
4.3/5

Hoe werkt inschrijven?

Het inschrijven bij EliteDating werkt eenvoudig. Vanaf de homepage wordt je stapsgewijs door het inschrijfproces geleid. Je begint standaard met een gratis account, dit verplicht je tot niks. Hiermee kun je kijken of deze datingsite wat voor jou is. Als dat het geval is kun je gemakkelijk overstappen op een premium account met alle functionaliteiten.