Gratis

Datingsites hebben in principe allemaal een betaald abonnement. Het kan voor jou belangrijk zijn om te weten waar er een gratis variant bestaat om toch een match te kunnen vinden. Daarom bieden wij hieronder het overzicht van datingsites waar ook een goede gratis versie van beschikbaar is.

Beoordeeld: 9.2/10
4.6/5
Pepper is een hip datingplatform gericht op matchmaking. Met enkel gekeurde profielen, veel foto’s en chatmogelijkheid is leuk contact nooit ver weg.
Beoordeeld: 9.8/10
4.9/5
Parship is een datingsite voor serieuze relaties en hoger opgeleiden. Meer dan 1 op 3 gebruikers geven aan een serieuze relatie gevonden te hebben.
Beoordeeld: 9.5/10
4.8/5
Lexa richt zich op singles die klaar zijn voor een echte relatie. Zij organiseren events en geven veel tips en adviezen aan hun leden.
Beoordeeld: 8.9/10
4.5/5
Ourtime is vooral gericht op 50 plus singles die op zoek zijn naar een echte partner. Vind je match gemakkelijk online of tijdens de vele activiteiten die Ourtime organiseert.

Bestaan er gratis datingsites?

Veel datingsites zijn alleen betaald beschikbaar. Het kan met een smalle beurs belangrijk zijn om een gratis datingsite te vinden. Dit kan ook bijvoorbeeld de voorkeur hebben omdat je veel verschillende sites wil proberen voordat je kiest bij welke je een betaald abonnement wil afsluiten. 

De gratis versies geven vaak al een goed beeld van wat er mogelijk is bij de verschillende datingsites in Nederland. Hou er wel rekening mee dat het waarschijnlijk is dat je toch alle functionaliteiten zal willen gebruiken voordat je kiest voor een gratis abonnement. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat je een match vindt maar pas een bericht kan sturen nadat je een maandabonnement hebt afgesloten. 

De verschillende gratis versies hebben wij uitgebreid geanalyseerd en beoordeeld. Het resultaat per gratis datingsite lees je hierboven.